İstanbul İçi Aynı Gün Hızlı Teslimat
Kapat

Güller en sevilen çiçek türlerinden biridir. Özel anlamları ve hissiyatı ile beraber pek çok kişinin tercih ettiği ürün kategorisinde güller, çiçek buketleri  yer alır. Güllerin renkleri ve sayıları da birbirinden farklı anlam taşımaktadır. Son zamanlarda özel günler ve doğum günleri için hediye göndermek isteyen kişiler bu gülleri detaylı bir şekilde araştırmaktadır.

gullerin-anlami.jpg

Satın alınan her bir farklı anlamlar içermektedir. Tercih edilen bu güller estetik görünümü ile diğer çiçeklere göre fark yaratmaktadır. Bütçenize uygun gül aranjman modelleri ise Happen Flowers adresinde yer almaktadır.

Gül Renklerinin Anlamı

Online çiçek siparişi için tercih edilen sitemiz Happen Flowers en renkli ve anlamlı çiçek aranjmanlarından biri olan gül aranjmanlarını hazırlamaktadır. Özel günler için sıkça tercih edilen kırmızı gül buketleri hem sevgililer günü hem de evlilik yıl dönümü için satın alınmaktadır.

Kırmızı gül aşkı temsil etmektedir. Beyaz gül ise saf aşkı simgeleyen çiçek çeşitlerinden biridir. Her biri özel aranjmanlar ile tasarlanan güller estetik görünüme sahiptir. Ürün çeşitlerini incelemek isteyen kişiler Happen Flowers adresi üzerinden tüm gül renklerini araştırmaktadır.

Beyaz Gül Anlamı

Beyaz gül anlamı gerçek aşk ve saf aşkı temsil etmektedir. Özellikle yeni ilişkiye başlayacak olan bir kimse karşıdaki kişiyi mutlu etmek için beyaz gül tercih etmektedir. Bu güller son zamanların en beğenilen çiçek aranjmanlarından biridir. Masumiyeti simgeleyen beyaz gül Happen Flowers adresinde buket ve vazo içerisinde tasarlanmaktadır.

Aynı zamanda temiz niyetlerin ortaya çıkması adına da tercih edilmektedir. En güzel ve masum duyguları yansıtan çiçek grubu içerisinde beyaz güller yer almaktadır. Tüm çiçek aranjmanlarının istenen çiçek çeşitlerinden biridir.

Kırmızı Gül Anlamı

Kırmızı gül anlamı aşkı ve şehveti simgeler. Yoğun duygular hisseden kişiler kırmızı gül aranjmanlarından yararlanmaktadır. Aynı zamanda özel günler için sıkça tercih edilen çiçek çeşitlerinden biri kırmızı güllerdir. Kırmızı gül rengi bakımından şehveti anımsatmaktadır.

Kırmızı gülün aşkı oldukça yoğun hissedilmektedir. Seni seviyorum ve sana aşığım cümlelerine tercüman olan çiçeklerden biridir. Sitemiz Happen Flowers içerisinde hazırlanan bu çiçek aranjmanları aynı gün teslimat seçeneği ile teslim edilir. Zengin gül görünümü de kişileri mutlu etmektedir.

Mavi Gül Anlamı

Mavi gül güller arasında en özel anlamları olan çiçek çeşitlerinden biridir. Bu gül doğada nadir bulunan çiçeklerden biridir. Bu nedenle gizem anlamı taşımaktadır. Kolay bulunamayan ve uğraşlar sonucunda elde edilen bir his olarak da simgelenir.

Çiçek göndermek isteyen kişiler istedikleri adette mavi gül seçimi ile gizemli duygularını ortaya çıkartmaktadır. Özellikle yalnız mavi gül ile tasarlanan çiçek aranjmanları da şık bir görünüm sunmaktadır. Özel günlerde tercih edilen mavi gül seçimleri ile duyguların karşı tarafa iletilmesi kolay hale gelmektedir. Bu güller özenle hazırlanmaktadır.

Siyah Gül Anlamı

Siyah gül genel olarak intikam ve kararlılık anlamına gelmektedir. Karamsar bir yapısı olan siyah güller daha çok gotik tarzı benimseyecek şekilde çiçek aranjmanları oluşturmaktadır. Karşısındaki kişiye anlamlı bir gül vermek isteyen kişiler siyah gül buketlerinden yararlanmaktadır.

Farklı adette tasarlanan siyah gül buketleri derin anlamlar içermektedir. Karşıdaki kişinin bir hazırlık içerisinde olduğu ve intikam çanlarının çaldığını da simgeler. Siyah gülün bir diğer anlamı ise kara aşka düşmektir. Yoğun hisler duyulması ve bunların karşı tarafa aktarılması anlamına gelir.

Sarı Gül Anlamı

Sarı gül arkadaşlığı temsil etmektedir. Güzel arkadaşlıklar kurma ve arkadaşlık bağlarının artması gibi anlamlar taşır. Minnet duygusunu göstermek için de tercih edilen gül renklerinden biridir. Sarı gülün anlamları oldukça manalıdır.

Özel günlerde büyüklere olan ziyarette ve arkadaş doğum günlerinde sarı gül buketleri tercih edilir. Üstelik bu güllerin her biri farklı güzelliklere sahiptir. Özenle hazırlanan sarı gül buketini Happen Flowers adresi üzerinden gül aranjman seçimi siparişleri verebilirsiniz. Tüm buket çeşitleri görselliği yüksek ve estetik görünüm sunan ürünlerden oluşturulmaktadır.

Pembe Gül Anlamı

Pembe güllerin anlamı mutluluk ve incelik hisleri taşımaktadır. En sevilen gül renklerinden biri pembe güllerdir. Bu güller derin anlamlar içermektedir. Pembe gül aranjmanları karşıdaki kişiye olan hislerin mutluluğunu göstermektedir. Pembe güllerin anlamları üzerinde araştırma yapan kişiler incelik ve zariflik olarak nitelendirilen bu aranjmanları takip etmektedir.

Pembe gül aşk ve mutluluk sunan en zarif çiçek çeşitlerinden biridir. Pembe güller ile oluşturulan aranjmanlar son derece estetik görünüm sunar. Gül renklerinin her biri için birbirinden farklı anlam hazırlanmaktadır.

Turuncu Gül Anlamı

Turuncu gül, pembe gül ve diğer gül renklerinden farklı olarak karşılıklı duyguları yansıtan gül çeşitlerinden biridir. İki kişinin birbirine karşı hissettiği duyguların aynı olduğunu simgeler. Beyaz gül kadar saf anlamlar taşır. Aynı zamanda istikrarı ve kararlılığı da ifade eder.

Turuncu gül siparişleri en zarif ve canlı olan ürün çeşitleri arasına girmektedir. Her biri özenle tasarlanan turuncu gül aranjmanları saflığı ve masumiyeti ön plana çıkartmaktadır. Bu iki kişi arasındaki duyguların da bir yansıması olarak gösterilmektedir. Renklerine göre güller ve anlamları da değişmektedir.

Gül Sayılarının Anlamı

Gül sayılarının anlamları da çok şey ifade etmektedir. Her bir sayı kişilerin duygularını ifade etmeye yardımcı olur. Özel günler için hazırlanan bu gül aranjmanları hem estetik hem de anlamlı buketlerden oluşmaktadır. Tasarlanan gül aranjmanları ile beraber tercih edilen gül sayıları da duyguların yansıtılmasında etkilidir.

Her bir renk seçiminde olduğu gibi adet seçimlerinde de farklı anlamlar ortaya çıkmaktadır. Özel günleri temsil eden bu sayılar da güller üzerinden anlamlarını derin bir şekilde ifade etmektedir. Ürün çeşitleri kendi içerisinde renk ve anlam sunmaktadır.

11 Gülün Anlamı

11 gülün anlamı "en çok seni seviyorum" olarak bilinmektedir. Bir kişi karşısındaki kişiye açılma ya da hislerini gösterme anlamında 11 adet gül ile tasarlanmış çiçek aranjmanlarının siparişini vermektedir. 11 gül aranjmanı tüm özel duyguların ortaya çıkma anlamlarından biridir. Karşıdaki kişiye olan derin hisler bu şekilde aktarılır.

11 Beyaz Gülün Anlamı

11 beyaz gül ise bu aşkın saf ve temiz olduğunu göstermektedir. Aynı zamanda en çok seni seviyorum ve en temiz seni sevdim anlamları da taşımaktadır. 11 beyaz gül özür anlamına da gelmektedir. Karşıdaki kişiyi kırma eyleminin ardından 11 adet beyaz gül göndermek bu kişinin gönlünü alacaktır.

9 Beyaz Gül Anlamı

9 beyaz gül ise derin ve yoğun sevgi anlamına gelmektedir. İlk başlanan ilişkiler içerisinde en sık tercih edilen gül çeşitlerinden biridir.

1 Adet Kırmızı Gül Anlamı

1 adet kırmızı gül ilişki için başlangıç anlamına gelmektedir. Seni özel buluyorum ve sen benim için teksin anlamı taşımaktadır. Bu gül gerçek aşkı da temsil eder.

10 Gül Anlamı

10 gül bir kişiye söz vermek anlamına gelir. Özellikle ilişkiye başlama aşamasında karşılıklı olarak duygusal bir bağ kurma ve bunun için söz verme niteliği taşımaktadır.

100 Adet Gül Anlamı

100 adet gül birbirine adanmış çift anlamı taşır. En özel günler için tercih edilen gül aranjmanlarından biridir. Gösterişi ve zarafeti ile göz kamaştırmaktadır.

1001 Gül Anlamı

1001 gülün anlamı vefakar aşk olarak bilinmektedir. Bu güllerin fazla olması karşıdaki kişinin sevgisinin de yoğunluğunu ifade etmektedir.

12 Gül Anlamı

12 gülün anlamı derin ve anlamlı aşk olarak bilinir. Karşı konulmaz hislere tercüman olan gül sayılarından biridir. Özenle hazırlanan 12 gül buketi de bu şekilde yüksek aşkın ortaya çıkmasına yardımcı olur.

13 Gül Anlamı

13 gülün anlamı ise gizli aşk olarak öne çıkar. Bir kişiye duyulan gizli ve platonik aşk 13 gül ile ifade edilir. 13 gül ile hazırlanan çiçek buketi alan kişiler bir hayranı olduğunu anlamaktadır.

14 Gül Anlamı

Sonsuz birliktelik anlamı taşıyan 14 adet gül en popüler gül aranjmanlarından biridir. Gül yoğunluğu ve ifade ettiği duygular ile pek çok kişinin severek tercih ettiği çiçek buketlerinden biridir.

15 Gül Anlamı

15 gülün anlamı birliktelik olarak ifade edilir. Karşılıklı bir birliktelik ve ilişki yaşama, güzel hisler paylaşma şeklinde anlamlandırılır. Aynı zamanda karşılıklı kişilerin birbirine olan saygı ve sevgisini de ifade eden aranjmanlardan biridir.

16 Gül Anlamı

16 gül anlamı birbirine sonsuz sevgi duyma ve saygılı bir ilişki yaşama olarak ifade edilir. 16 gül kullanılarak tasarlanan bu çiçek aranjmanları estetik görünümünün yanı sıra anlamlı duygular sunmaktadır.

41 Gülün Anlamı

Söz vermek anlamına gelen 41 gül aynı zamanda nazardan koruma olarak ifade edilir. Bu gül sayısı ilişkinin iyi gittiğini göstermektedir.

33 Gül Anlamı

33 gül seni her gün düşünüyorum ve özlüyorum anlamlarına gelen çiçek aranjmanlarından biridir. Sonsuz birliktelik için atılan adımlarda da genel olarak 33 adet gül ile tasarlanan aranjmanlar tercih edilmektedir. Uzun ayrılıkların sonunda verilen kavuşma çiçeklerinden biridir.

30 Gül Anlamı

30 gülün anlamı sadece sen varsın olarak bilinmektedir. Kişilerin sevgi ve saygısını en net gösteren çiçek çeşitlerinden biridir. 30 gül ile hazırlanan bu aranjmanlar sonsuz sevgi ile hayatında yalnız o kişinin olduğunu göstermektedir. Tüm bu çiçek aranjmanları Happen Flowers adresinde yer almaktadır.

Whatsapp