İstanbul İçi Aynı Gün Hızlı Teslimat
Kapat

Gününüzün buyuk bir kısmını geçirdiğiniz ofis ortamlarında,atmosfer ve enerji oldukça büyük bir öneme sahiptir. Bu sebeple ofis çiçekleri,çalışma alanlarınızın iç açıcı ve rahatlatıcı bir atmosfere getirmenin en güzel yollarından da biridir. Ofis ortamlarında dikkat dağınıklığına sebep olan bir çok faktör bulunmaktadır. Bu nedenle ofis ortamlarında tercih edilecek çiçeğin, rahatlatıcı özelliği nin yanında odaklanmayı kolaylaştıracak bitkileri tercih etmek gerekir.

office-flowers.jpg

Ofislerde tercih edilecek çiçeklerin birçok özelliği bulunmaktadır.Çalışanların performansını etkile yen, bulunduğu ortamda enerjiyi temizleyen ve odaklanmayı sağlayan ofis çiçekleri sayesinde iç mekânların modern görüntüye sahip olmasını sağlayacak, aynı zamanda da ofis ortamındaki enerjiyi yükseltecektir.

Çalışma ortamında tercih edilen çiçekler, ortamdaki oksijen seviyesini yükseltecek ve böylelikle daha verimli bir çalışma ortamı sağlayacaktır. Bu sebeple işverenler, çalışma ortamında sıklıkla çiçekleri tercih etmektedir.

Bazı kaynaklara göre ofis ortamındaki çiçekler, ortamdaki negatif enerjiyi toplayarak daha iyi bir odaklanma sağlamaktadır. Bu sebeple dört mevsim üstünde çiçek bulunan bitkileri tercih etmek, oldukça doğru bir tercih olacaktır. Ofis ortamlarında çiçeklerle çok sık ilgilenmek mümkün olmaya bilir. Aynı zamanda ofis ortamları, kimi zaman güneş ışığını çok fazla almayan ortamlardır. Bu se beple onlarla ilgilenmek için vaktiniz olmadığınıda göz önünde bulundurarak az sulanan ve gü neş ışığına çok ihtiyaç duymayan çiçekleri tercih etmelisiniz.

Barış Zambağı

Bu çiçekler şık ve görkemli görüntüsü sebebiyle,sıklıkla tercih edilen ofis çiçeklerinin başında yer almaktadır. Sıklıkla tercih edilen bu çiçekler, güneş ışığına çok gerek duymayan oldukça dayanık lı çiçeklerdir. Kişilerin gününün büyük bir bölümünü geçirdiği ofislerdeki havayı temizleyen bu çi çekler,oldukça uyumlu ofis bitkileri arasında yerini almaktadır.

Deve Tabanı

Ofiste kullanılacak çiçeklerin başında gelen deve tabanları, yetiştirilmesi kolay çiçekler arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Havadaki oksijen seviyesini arttıran ofis bitkileri arasında yer alan de ve tabanları,insan ruh haline pozitif etkileri ile de bilinmektedir. Ofis için tercih edilen çiçek türleri arasında sıklıkla görülen deve tabanları,işverenlerin de ilk tercihleri arasında yer almaktadır.

Kaktüs

Kaktüsler bulunduğu ortamdaki negatif enerjiyi azaltmasıyla bilinen,nadide ve oldukça faydalı bit kiler arasında yer almaktadır. Bu çiçekler ofis ortamında, güneş ışığına yakın alanlarda oldukça uzun ömürlü olacak bitkilerden biridir.

Areka Bitkisi

Ofis ortamlarının kuru ortamlar olduğu düşünüldüğünde, bu çiçekler oldukça doğru tercihler ola caktır. Doğal solunumu ile bilinen bu çiçekler, bulunduğu ortamdaki nem dengesini ayarlaması sa yesinde oldukça sağlıklı bir çalışma ortamı sunmaktadır.

Ficus Bitkisi

Ofis çiçekleri arasında popüleritesini her daim sürdüren bu çiçekler,stresi alarak daha verimli bir çalışma ortamı sunmaktadır. Bu yüzden ofis ortamlarında sıklıkla tercih edilmekte ve kullanılmak tadır.

Ofis Çiçek Aranjmanları

Çiçekler ofis ortamlarının dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilen, dekorasyon fikirleri arasında yer almaktadır. Bunun yanında çalışma ortamlarındaki enerjiyi yükselterek, çalışanların verimli liğini arttırdığı da kanıtlanmış bir gerçektir. Ofis çiçeklerinden oluşturulmuş şık aranjmanlarla,ma sanızın üzerinde şık bir görüntü oluşturmanın yanında negatif enerjinizi pozitife çevirebilir,böyle likle çalışma alanınızı daha renkli ve canlı bir hâle getirebilirsiniz.

Vazolu Ofis Çiçeği Aranjmanları

Vazolu ofis çiçeği aranjmanları sayesinde,çalışma ortamlarında bambaşka ve modern görüntüler oluşturulabilir.Masanın üzerinde yer alan vazonun içerisinde konumlandırılmış çiçekler sayesinde çalışanların enerjisi artacak ve böylelikle daha huzurlu bir çalışma ortamı yaratılmış olacaktır.

Bununla beraber kişiler sevdikleri için çalıştıkları yere çiçek göndermek isteyebilirler. Bu noktada da vazoda şık aranjmanlar oldukça işe yarar ve hoş tercihler olacaktır.

Saksı Ofis Çiçeği Aranjmanları

Saksıda tasarlanacak ofis çiçeği aranjmanları sayesinde, ofis ortamlarında modern bir hava yakalamanın yanında daha rahat bir bakım ve özel bir görüntü ortaya konmuş olacaktır.Saksı

daki aranjmanlarla, çalışma ortamlarını renklendirebilir aynı zamanda yarattıkları canlı görüntü sayesinde,çalışan personelin enerjisini yükselterek ortamdaki stres en aza indirilebilir.

Ofis İçin Alınabilecek Çiçekler

Çoğu zaman evlerde geçirilen zamandan bile fazla çalışma alanlarında yada ofislerde vakit geçi rilmektedir. Ofis ortamlarındaki dekorasyon ve ofis için çiçek tercihleri,çalışanların psikolojisi ve verimliliği üzerinde oldukça büyük bir rol oynamaktadır.

Uzun süre vakit geçirilen bu ortamlar, kişilerin ruh hâli üzerinde ciddi bir etki yaratmaktadır. Ofis ortamlarını iyileştirmek ve güzelleştirmek için çiçekler oldukça hoş detaylardır. Bu sebeple çalışma ortamlarında tercih edilecek çiçeklerin çeşidi, büyük bir öneme sahiptir. Ofis ortamlarında tercih edilebilecek çiçeklerden bazıları ise şunlardır;

Bonsai

Bonsailer,ofis ortamlarında yerleştirilmek için oldukça uygun çiçekler arasında yer almaktadır. İç mekânlar için çok uygun olan bu çiçekler,kolay bakımları sayesinde de sıklıkla tercih edilen bitki lerin başında gelmektedir. Ofis ortamlarında masanın üzerinde konumlandırılmış bonsailer,çalış ma ortamınıza modern ve bambaşka bir hava katacaktır.

Bambu

Ofis ortamlarında stresi azaltan ve sakinleştirici bir özelliğe sahip olan bambular,doğanın enerji sini çalışma ortamlarına taşıyan nadide çiçekler arasında yerini almaktadır. Ofisler için sıklıkla tercih edilen bu özel bitkiler, masalarda uygun bir boyutla tercih edilebilir. Aynı zamanda kolay bakımı sayesinde bu ortamlar için oldukça doğru seçeneklerden biridir.

Sukulent

Sukulentler son dönemlerde oldukça popüler olan çiçeklerin başında gelmektedir. Günümüzde favori bitkilerin başında gelen sukulentler,ofis ortamlarında çalışma masaları üzerinde oldukça hoş bir görüntü yaratmaktadır. Ayrıca havadaki negatif enerjiyi azaltmasıyla da bilinen bu çiçek ler,bulunduğu ortamdaki personelin çalışma verimliliğini de arttıracaktır. Böylelikle hem işveren hemde çalışan oldukça mutlu ve huzurlu bir yolda yürüyecektir.

Paşa Kılıcı

Ofis ortamlarını aydınlık ve ferah göstermek isteyenler için paşa kılıcından daha doğru bir tercih olmayacaktır. Kolay ve az bir bakıma ihtiyacı olan bu çiçekler,çalışma ortamınızı renklendirecek ve modern bir görünüme kavuşturacaktır.

Orkide

Zarafeti ve şıklığı ile bilinen bu göz alıcı çiçekler,çalışma ortamında masa üzerinde konumlandırı larak oldukça şık ve modern bir görüntü yaratacaktır. Kolay bakımı ve şahane güzelliği ile ofis or tamlarına neşe ve mutluluk getirecektir.

Aloe Vera

Çok fazla güneş gereksinimi olmayan ofis bitkilerinde ilk sırada yer alan aloe vera çiçeği, canlı ve yemyeşil yaprakları sayesinde oldukça dikkat çekici bir çiçektir.Bu çiçek için hafif nemli bir toprak ve belirlenen sulama rutini oldukça yeterli olacaktır.

Fesleğen

Efsane kokusu sayesinde sakinleştirici bir özelliğe sahip olan fesleğen, ofis ortamlarının vazgeçil mez çiçekleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda sivrisinekleri uzaklaştırmaya yaratarak,özel likle yaz aylarında çalışma verimliliğini arttırmaktadır. Bu güzel ve hoş kokulu ofis çiçeği sayesin de, rahatlamak oldukça mümkündür.

Para Çiçeği

Özellikle farklı görüntüsü itibariyle birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bakımı son derece kolay olan bu çiçekler, hangi ortamda yer alıyorsa o ortama bereket getirdiğine inanılır.Ko lay bakımı, şık görüntüsü ve atmosferi temizlemesi sebebiyle ofis ortamlarında oldukça tercih edi len çiçekler arasında yerini almaktadır.

Ofis Çiçeği Sipariş Ver

Ofis çiçekleri bulunduğu mekânın atmosferini değiştiren çiçeklerdir. Bununla beraber enerji veren ve stresi azaltan birçok özelliğe sahiptir. Bu çiçekler negatifi emerek, ortamda pozitif bir enerjiye. sebep olurlar. Çiçekler kişilerin birbirlerine olan sevgilerini ve verdikleri değeri göstermenin,en gü zel yollarından biridir.Aynı zamanda birbirlerini mutlu etmek için de çiçekler sıklıkla tercih edilmek tedir.

Bu noktada yapmanız gereken tek şey birçok türe sahip olan, ofis çiçekleri arasında tercihinizi yapmak ve sevdikleriniz için sipariş vermek olacaktır.

Whatsapp