İstanbul İçi Aynı Gün Hızlı Teslimat
Kapat

Yakın dostlarınızın yada ailenizin her anında yanında olmayı istersiniz. Yanında olmasanız bile iyi dileklerinizi onlara göstermek istersiniz. Sevdikleriniz herhangi bir hastalık durumuyla, karşı karşıya kaldığında, onlara geçmiş olsun dileklerinizi göstermek ve değerli hissettirmek aynı zamanda yanında olduğunuzu göstermek için çiçekler oldukça hoş tercihlerdir.

hastane-cicegi.jpg

Hasta ziyaretlerinde size eşlik edecek geçmiş olsun çiçekleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilir ve manevi bir destek sağlayabilirsiniz. Hasta yakınlarınıza özellikle bu durumdayken, ilgi göstermek gerekir. Geçmiş olsun çiçekleri özellikle onları mutlu ederek, varlığınızı hissetmelerini sağlamala rının en doğru yollarından biridir.

Çiçekler en çok da hastalık durumlarında sevdiklerinize iyi gelecek ve onları değerli hissettirecek detaylardan biridir. Hasta olan yakınlarınızı, hastane odaları yada evlerinde ziyarete gittiğinizde farklı çiçek buketleri ve çiçek aranjmanlar ile oldukça mutlu edebilir ve moral verebilirsiniz.

Hastane ortamı her daim gergin ve stresli ortamlardır. Buradaki yakınlarınıza moral vermek bu sebeple oldukça önemlidir. Farklı çiçek buketleri ile onları mutlu etmekle kalmayacak, aynı za manda onlara karşı olan duygularınızı da derinden hissetmelerini sağlamış olacaksınız.

Hasta yakınlarınıza tercih edebileceğiniz çiçekler arasında şık orkideler, güller, laleler, lilyumlar ve mevsim çiçekleri, aloe veralar,crassula teraryumlar bulunmak ve oldukça hoş tercihler arasın da yer almaktadır.

Geçmiş Olsun Ziyaretine Çiçek Çeşitleri

Geçmiş olsun çiçekleri hasta olan yakınlarınızı bir nebze olsun mutlu edebilmek için tercih edebileceğiniz, moral niteliğinde hediyeler arasında yer almaktadır. Bu özel çiçeklerle,sevdikle rinizi bu zor günlerinde yalnız bırakmadığınızı ve sadece iyi günde değil kötü gündede onların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Bir hastalık,kaza yada zor bir dönem geçiren yakınlarınıza, geçmiş olsun çiçeği olarak birçok çiçek tercih edebilir ve onları mutlu edebilirsiniz. Sıkıntılı günlerde yanlarında olamadığınız sev diklerinize, varlığınızı hissettirmek için çiçek göndermek isteyebilir fakat hangi çiçekleri tercih ede ceğinize karar verememiş olabilirsiniz.

Bu yazımızda yer alan çiçek önerileri ile yakınlarınızı bu zor günlerde mutlu edebilir, yüzlerinde tebessüme sebep olabilirsiniz. Yakınlarınıza tercih edebileceğiniz geçmiş olsun çiçekleri arasın da birçok çeşit bulunmaktadır. Bu çiçekler arasında en bilinen ve tercih edilenleri ise şunlardır;

Orkideler

Geçmiş olsun çiçekleri arasında ilk akla gelen temiz görüntüsü ile orkidelerdir. Saflığı ve asaleti temsil eden bu çiçekler, göze hitap eden zarif görüntüsü ile oldukça doğru tercihler arasında yer almaktadır.

Hem yaşam alanlarında hemde hastane odalarında, son derece güzel bir armağan olarak sergi lenmektedir. Bu sebeple orkideler, geçmiş olsun çiçekleri arasında en çok tercih edilen türlerden biridir.

Vazoda Çiçekler

Vazoda tercih edilen çiçekler,hastane odasında şık duruşuyla bambaşka bir hava yaratmaktadır. Ayrıca farklı renkleri ve kokularıyla,sevdiklerinizin enerjisini yükselterek bu zor günlerde yüzlerin de tebessüme sebep olacaktır.

Hasta yakınlarınız için tereddütsüz bir şekilde tercih edebileceğiniz bu çiçekler, onları oldukça mutlu edecektir.

Sukulent

Farklı ve modern bir hasta çiçeği arayışında olanlar için bu çiçekler, oldukça hoş bir seçenektir. Geçmiş olsun çiçekleri arasında ilk sıralarda yer alan bu çiçekler, bulunduğu her ortama çok kısa sürede uyum sağlayacaktır.

Hasta olan sevdiklerinizi büyüleyecek olan bu özel çiçekler,hastane odasında bambaşka bir hava yaratacak ve böylelikle yakınlarınızın enerjisinin yükselmesini sağlayacaktır.

Bonsai

Sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bonsailer, hasta odalarında oldukça hoş bir görüntü sağla yacaktır. Sağlık problemi yaşayan sevdiklerinize göndereceğiniz bu özel çiçekler, onların motivas yonunu oldukça yükseltecektir.

Doğa ve insan arasındaki uyumu simgeleyen bonsailer, bulunduğu her ortamı güzelleştirir ve ya şam alanlarında oldukça özgün ve farklı bir hava yaratmaktadır.Hasta yakınlarınız için şık bir sak sıda tercih edebileceğiniz bu çiçekler,onların enerjisini yükseltecek böylelikle onlara moral olacak tır.

Saksı Çiçekleri

Şık ve zarif tasarımlara sahip olan saksı çiçekleri, hasta yakınlarınıza tercih edebileceğiniz vazge çilmez çiçekler arasındadır.Özellikle hastane odaları için hiç düşünmeden alabileceğiniz bu çiçek ler bulunduğu her ortama uyum sağlayabilen çiçekler arasında yer almaktadır.

Görsellikleri ve yaydığı pozitif enerji sayesinde hasta yakınlarınıza yaşadığı kötü günlerde biraz da olsa iyi gelecek ve onları mutlu edecektir.

Hasta Ziyaretine Hangi Çiçekler Alınır ?

Hasta ziyaretine çiçekle gitmek istediğinizde dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmak tadır. Bu durumları göz önünde bulundurarak çiçek tercihi yapmak daha doğru olacaktır.

Hastanın durumu ciddi ise onu yormayacak çiçekler tercih etmek oldukça önemlidir. Aynı zaman da hastanın sevdiği bir renk yada çiçek varsa,onları tercih etmek mutlu olmalarına sebep olacak tır.

Hasta yakınlarınız için bazı zamanlar ise hangi çiçekleri tercih edeceğinize karar veremeyebilir siniz. Bu yazımızda, sizlere yol göstermeye çalışacak ve sevdikleriniz için hangi çiçekleri tercih edebileceğiniz konusunda size yardımcı olacağız. Hasta yakınlarınız için tercih edebileceğiniz çiçeklerden bazıları şunlardır;

Güller

Her duruma uygun olması ile bilinen son derece şık olan güller,çeşitli renkleriyle hasta yakınları nız için tercih edebileceğiniz, nadide çiçekler arasında yer almaktadır. Buket halinde yada farklı tasarımları ile eşsiz güzelliklere sahip olan bu özel çiçekler, pembe, beyaz, kırmızı renkleri ile zor günler geçiren sevdiklerinizi mutlu etmek için oldukça doğru tercihler arasında olacaktır.

Laleler

Hasta yakınlarınız için en çok tercih edilen çiçekler arasında yer alan laleleri seçebilirsiniz.Şüphe siz ki rengarenk dünyasıyla laleler,zor günlerinde hasta yakınlarınıza moral olacaktır.Temiz koku su ve sade görüntüsü ile hasta olan yakınlarınız için büyük bir rahatlıkla tercih edebileceğiniz çi çekler arasında yer almaktadır. Bu çiçekler, kolay taşınabilir ve kibar yapısıyla,yakınlarınızın sağ lığını ne kadar düşündüğünüzü de onlara hissettirecektir.

Lilyumlar

Lilyum çiçekleri, hafif kokusuyla hasta ziyareti için oldukça doğru tercihler arasında yerini almak tadır. Sade ve şık görüntüsünün yanı sıra hafif kokusu sebebiyle de yakınlarınızın enerjisini yük seltecek ve onları özel hissettirecektir.

Mevsim Çiçekleri

Muhteşem ve sıcak bir görüntüye sahip olan mevsim çiçekleri, rengarenk görüntüsü sayesinde hasta olan yakınlarınızın motivasyonunu yükseltecektir. Hastalıkta moralin ne kadar önemli oldu ğu düşünülürse, bu çiçekler sevdiklerinizi mutlu etmek için oldukça doğru bir yol olacaktır.

Crassula Teraryum

Eşsiz görüntüsü ve minimalist yapısı sayesinde hasta olan yakınlarınıza iyi gelecek olan bu çiçek ler,geçmiş olsun demek için sıklıkla tercih edilmektedir. Cam fanus içinde yer alan bu çiçekleri,ya kınlarınıza göndererek zor zamanlarında onlara küçük ve anlamlı bir destek olacaktır.

Sukulent çiçekleri kullanılarak tasarlanan bu özel tasarım, hasta olan yakınlarınıza oldukça hoş bir sürpriz olacaktır.

Kaktüsler

Kaktüsler ortamdaki kötü enerjiyi emebilme özelliğine sahip olması sebebiyle, hastane odaları için oldukça doğru seçenekler olacaktır.Şık ve tasarım saksılarda konumlandırılan bu çiçekler, hasta yakınlarınız için tercih edebileceğiniz çiçekler arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Hastaya Çiçek Göndermek

Hastalık zamanları en çok ilgi ve şefkate ihtiyaç duyulan zamanlardan biridir. Bu nedenle hasta olan yakınlarınıza, onların her zaman yanında olduğunuzu göstermeniz gerekir. Sevginizi deste ğinizi ve onların yanında olduğunuzu göstermenin en güzel yollarından biri ise onlara çiçek gön dermektir.

Hasta olan yakınlarınıza çiçek göndermek,onlara her daim yanındayım sen bunu da atlatacaksın demenin en güzel yollarından biridir. Çünkü çiçekler duyguların ifade ediliş biçimlerinden en doğ ru şekillerinden biridir. Sizlerde hasta olan yakınlarınıza çiçek göndererek, onları mutlu edebilir zor zamanlarında, yüzlerinde ufak da olsa bir tebessüme sebep olabilirsiniz.

Whatsapp